Peuterspeelzaal Gorssel op bezoek op ‘t Walle

De 3+ groep van de peuterspeelzaal uit Gorssel van de Blokkentoren kwam op woensdagmorgen 18 juni 2014 naar ’t Walle toe met alle peuters.

Eerst ontvangst in TheaterErf, met uitleg wat de peuters gingen doen. Daarna naar de ligboxenstal van de koeien kijken en koeien aaien. De grote veeborstel vonden ze prachtig en dat een koeientong zo ruw was wisten de kinderen ook niet.

Daarna de pinken wat brokken geven met allerlei emmers die klaar stonden. Een heel werkje. Bij de kalveren in de varkensschuur stro in het hok gooien vonden sommige kinderen super leuk. Handig ook!, in de avond hoefde dat karweitje niet meer te gebeuren.

Daarna de melkrobot en de melktank kijken. Nee de melkrobot was inderdaad geen mannetje, maar een soort box waar de koe rustig in stond. Sommige peuters vonden het mooi maar de trekker Fendt waar ze een rondje in mee mochten rijden was helemaal leuk. Zelfs de Juf is er in geweest.

Daarna wat drinken en eten op het gazon en natuurlijk fijn trampoline springen. De ochtend vloog voorbij en Wilma en Erik hadden voor elk kind een boerderijdiertje als cadeau.

Het leuke cadeau ,een trekker gemaakt van een melkpak, staat in TheaterErf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *