niks is wat ut lik

Titel van openluchtspel Hummelo is : ” Niks is wat ut lik”. Een heerlijke groep mensen om mee te werken van jong naar oud! En we mogen het vijf keer opvoeren op een geweldige locatie.Het stuk is bewerkt en veel uit Hummelo is er ingeschreven. De oefenavonden waren zo voorbij en ik ging er lachend heen en kwam lachend weer terug. Wat is regie doen toch heerlijk.

Opening gebouwtje Openluchttheater Gorssel

Toneelplus groep heeft opening verzorgd van het gebouwtje , waar loket voor drinken en toilet in zit. Geopend door wethouder Bert Groot Wesseldijk(loco-burgemeester).

Chaos van de gedachte

Chaos, nee dat was het zeker niet. Voor het voetlicht traden op: Mattanja, Dik, Dinie, Wieger, Oscar , Juun en Alexandra. Met zelf geschreven verhalen in theatervorm gegoten. Super trots op deze mensen, waarvan er drie boven de 90+ zijn! Chapeau, de zaal was stil, heeft gelachen en vol bewondering gekeken. Alle energie gestoken in de teksten, liedjes en om er een geheel van te maken. Volgende keer wellicht iets meer aandacht aan decor geven. Chaos is soms heel fijn!

chaos van de gedachte

Chaos van de gedachte, is een kleinkunst voorstelling gemaakt door lieve mensen die bijna allemaal boven de 60 zijn!
De eigen verhalen spelen de hoofdrol, ze oefenen elke vrijdag al een lange tijd om de prachtige liedjes, verhalen, dialogen zo goed mogelijk te vertellen en te laten zien aan een groot publiek.
Want het zou jammer zijn juist als die verhalen niet verteld gaan worden. Ze waren al bezig toen ik erbij werd gehaald en mee mocht denken. En het grote moment is daar! Dinsdag 21 Mei a.s.in de schouwburg van Deventer gaat het gebeuren, dan is de vloer van deze groep mensen in de spotlights. Mis het niet!