Alle deelname activiteiten ‘bevrijding’ afgelast.

toneelplus groep van TheaterErf ‘t Walle waren al een eind in de voorbereidingen voor 5 mei op de Roskamwei in Gorssel. Thema vrijheid en bevrijding. Mooie idee├źn al bedacht, maar ze gaan niet verloren.

En deelname aan Openluchtspel Gorssel. ” Over vrijheid gesproken, wat doen we ermee”. Samen met andere spelers uit Gorssel en omstreken spelen in een openluchtspel. Volgend jaar gaan we dit meemaken in 2021!

Herdertjestocht Gorssel 2019

Alles was prima, behalve natte weer. Regen, regen. Heel jammer. Leden van Theatergroep Achterhoekse verhalen deden mee. Paul als herbergier, Marie als wijze uit het oosten, Wil als tekenaar van kerstverhaal en Jos als Wijze uit het oosten. Wilma zit in voorbereidingscommissie en heeft rondgelopen en wel genoten ondanks de paraplu!
Toneelplus groep van TheaterErf ‘t Walle speelden dat de engel aan maria verteld dat ze zwanger is. Ondanks het weer speelden ze door: echte bikkels!

Atelier Vullerschool

Atelier Vullerschool – in 6 keer aan de slag met 10 kinderen om een script zelf geschreven te verfilmen. Kinderen van 9, 10 jaar.
Het script bestaat uit een jongen die droomt – over het pesten op school en hij droomt dat hij Piraat Zwartbaard is. Zelfs de geheime dienst komt er aan te pas en al zijn vrienden worden opeens de Hulk, Flash en Spiderman. En de pestmeisjes zijn glamour girls geworden.
Maar dan wordt hij wakker.