Anna-Rosa viert gevarieerd feestje

Anna-Rosa had als wens pannenkoeken eten,ze waren dan ook heerlijk! De cadeautjes werden verstopt en gevonden in de geheime kamer en er werd omgekleed, foto’s gemaakt en wat geoefend voor ouders. Het ging om een koningin met zeemeerminnen in een hofvijver. Maar de politie bleek ook de boef. Hij had geen schijn van kans en werd ontmaskerd en gevangen gezet. Toch kwam er een groot feest met een disco. Ook is het bedrijf met de koeien en kalveren, melktank en melkrobot bekeken. Super leuke middag.

Kerstspektakel Villa 60

Kerstspektakel van de hele school Villa 60 uit Eefde. In het Hart, 2 voorstellingen. Mark Bouwhuis ( ooit op toneel bij TheaterErf ’t Walle) verzorgde licht en geluid. De uitvinder en de robot hielpen alle groepen bij het uitkomen van de wensen. Het ging super leuk en de kinderen waren de sterren op het podium. Een opdracht die je ieder jaar zou willen, erg genoten van het hele proces. Bedankt Team Villa 60.

Winterwonderland Lochem

De wandelpaden waren wel nat en vies, maar de acteurs waren heerlijk. Er werd van 16.00 -21.00 uur gespeeld en we werden goed verzorgd door een team vrouwen die eten en drinken brachten. Het was weer verwonderlijk, van Assepoester tot Frozen, nieuwe kleren van de koning, Sint Joris en de draak,een sprookjesmuseum, jonkvrouwen, toiletdames, poppendokter, zigeuners, Neverland met Peter Pan en een sprookjesquiz. Mooie editie.